Koh Tao: Snorkelen dus !!!
Snorkelen dus.nl
Om 6 uur het wekkertje en om kwart over 6 weer ik flits m'n bed uit pauli heeft wat meer moeite maar na wat aandringen worstelen we ons naar het ontbijt, om 6:45 gaan we onze tas pakken en naar de ut gang, daar komt een kleine grote bus vol met chinezen wij dus op pad, helaas heeft deze grote/kleine bus een beetje harde vering en helaas is Pauli haar ruggetje nog niet wakker en die bsluit dan ook bij de pier aangekomen te zijn na een 1/2 uur terug te gaan, ze word netjes weer bij onze bungalow gebracht later verteld ze dat ze gelsapen heeft tot 3 uur sja heb ik'r net iets te lang wakker gehouden! Ahum ik opm pad met de catamaran vol met chinezen en 3 stoelen naast elkaar ook erg leuk 1stoel dus voor de chinese bagage en kan de helft van de pasagiers niet zitten, ik maar denken dat wij europeanen zo zijn maar zo zijn ze dus overal lekker aso, ik scharrel naar het boven dek heerlijk op een bankje in de zon, daar aangekomen kijk ik op mijn foto toetsel hoe laat het is en ik blijk nog tyd te hebben voor 1 uur snorkelen, daarna snij ik onderwater mijn linker grote teen door midden dus ik naar de thaise ehbo die prima werk verrichten en mijn 1/2 geamputeerde teen weer vast plakte ' you can swim again!!' oke eerst ff lunchen en daarna op een appelen bak naar de volgende vis gronden, vis gronden die mij behoorlijk tegen vallen erg weinig soorten vis hier een beetje het zelfde baarjes en iets grotere soort met alle kleuren v/d regenboog jammer ik dacht in Spanje hebben ze mooie vissen dit kan beter, helaas maar och je bent een daggie van de straat en warm hier ik denk op zee met een briesje richting de 35 / 40 graadjes ik ben dus een klein beetje verpiept maar heb de schade beperkt kunnen huoden, de terug weg verloopt soepeltjes en ik loop Pauli natuurlijk mis die me al een dik 1/2 uur staat op te w8en, maar ze weet me te vinden, en gaan naar onze koele (26Gr) bungalow en dan stelt ze me daar een (domme) vraag? ' Wat wil je drinken!!' hahahaha leuk is ze he, ' BIERTJE graag na een dagje zoutwater happen'. ze neem zelf ook een lekkere borrel en we praten saampjes in het voor tuintje waar het lekker afgekoeld is tot 33gr de dag door.
Beste mensen ik ga proberen wat foto's toe te voegen maar door de zeer trage ADSL snelheid is dat gisteren niet gelukt helaas, maar nu op een ander adres ga ik weer m'n best doen maar beloven doen ik niets. Morgen een rustdag, ja alweer hehehehe doei doei.