paulienharryinthailand.reismee.nl

Rondje Krabi

Een rondje Krabi gisteren geboekt voor 2800 bath, ik durf haast niet meer te zeggen hoeveel euro dat is, ikben blij dat ik hier de rekenmeesterres niet ben hahahaha ING gaat nooit verloren!!! De trip begon een kwartiertje later 1001 en 1 excuses wel een prive rond rit met Lee de gids en jim het hulpje en 2 stageres hmmmmmmmmmmm hehehehe. Op pad naar een in aanbouw zijnde tempel met bij behorende gebouwen best wel imposant, en een X aantal rond dolende apen en het was warm vandaag, daarna door naar eeen warm waterbron!!!Midden in de jungle,later op de avond blijkt de zee warmer te zijn, maar dit terzijde wel heel leuk om te zien,we gaandoor naar de Emerald pool das een berg beekje waar ze een soort openluchtzwembad ingemaakt hebben, ik heb er een duik genomen daar hebben we ook de lunch genoten kip met groente Thaissoepje vooraf fruit en een waterijsje na, echt geweldig en lekkerrrrrrrrrrrrrrrr perfeckt. Na de thuis komst zijn we het zwembad in gedoken maar na 1 duik besloten naar het strand te gaan de zons ondergang bekijken echt prachtig en het water heerlijk warm, het eten in een vis restaurant was thais heerlijk maar helaas voor maar 1 holle kies dus wat doe je dan je kiepert er 2 Leo's van een halve lieter in hmmmmmmmm.En nu nadat we weer in het hotel zijn is dus de moezon weer los gebroken veel hemelwater en hele mooie onweer. Morgen gaan we hier weer weg op naar Koh Samui, een eiland eertst met de mini bus naar een opstapplaats en daarna 3 uurtjes in een grote bus en dan 2 uur met de boot, taxi en we zijn in First residence hotel voor 4 dagen. word weer een belevenis maar daar meer morgen over!!!! Holland slaapse lekker en als jullie in een buitje zitten dan is dat niets vergeleken hierbij, het lijkt wel of de americanen binnen vallen zoveel onweer, doei doei.

Martin

Zo te zien is genieten niet het juiste woord. Overweldigend leven lijkt meer van toepassing. We volgen jullie een beetje en vinden de verhaaltjes leuk.
Hop jullie gauw weer te kunnen zien.
Groetjes Martin en Petra

Zwanet

Dag lieve allebei,

Jammer van de regen maar zo te zien en te lezen genieten jullie buitensporig!!!
Lekker eten, lekker luieren, lekker veel zien maar vooral: lekker samen!!!

Super!
Nog heel veel plezier toegewenst samen!!!

Liefs van Zwanet.